rakentaminen_banneri

Töölönkadun Pysäköintilaitoksen rakennustyöt toteuttaa YIT.


 

buttonit_info

Tietoa alueen asukkaille

 

Työmaan vaikutuksista alueen asukkaille löydät sivuilta Uutiset ja tiedotteet sekä Usein kysytyt kysymykset.

Eniten melua aiheuttavia töitä on tehty hankkeen alkuvaiheesta kesään 2017 saakka, jonka jälkeen meluluvan mukaiset työt ovat päättyneet ja työmaa on siirtynyt tavanomaisen rakentamisen piiriin, joka ei vaadi erillistä melulupaa.

 


buttonit_ajankohdat

Työskentelyn ajankohdat

Rakentaminen aiheuttaa aina jonkin verran ääntä. Eniten melua aiheuttavia töitä on tehty hankkeen alkuvaiheesta kesään 2017 saakka, jonka jälkeen meluluvan mukaiset työt ovat päättyneet ja työmaa on siirtynyt tavanomaisen rakentamisen piiriin, joka ei vaadi erillistä melulupaa.

Melu- ja tärinäohjeistuksen sallimat työskentelyajat: https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/ymparistonsuojelu/ymparistonsuojelumaaraykset/melu

Työmaa pyrkii kuitenkin ottamaan huomioon lähialueen asukkaiden työskentelyaikoihin liittyviä palautteita mahdollisuuksien mukaan, erityisesti viikonloppuna tehtävissä töissä.


buttonit_yhtt

Yhteystiedot

Työmaatoimistomme sijaitsee Kivelän puistossa, joka on rajattu työmaa-aidalla. Turvallisuussyistä työmaa-alueella liikkuminen on kiellettyä ilman työmaan lupaa. Mikäli haluat keskustella työmaasta vastaavien henkilöiden kanssa, otathan ensin puhelimitse yhteyttä.

Työmaan päivystyspuhelinnumero on 050 539 3794. Voit jättää kiireettömät kyselyt palautelomakkeen kautta. Muissa työmaahan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

jari-kanervaJari Kanerva

vastaava työnjohtaja
YIT Rakennus
p. 0400 298 236

Oleg Sarantoleg-sarantsinsin

projekti-insinööri
YIT Rakennus
p. 050 539 4488

 


 

YIT