Usein kysytyt kysymykset

Tälle sivulle olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä pysäköintihalliin ja pysäköintioikeuden vuokraamiseen liittyviin kysymyksiin.

Jos kysymyksesi koskee vuokraamista, löydät yhteystietomme täältä. Pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman nopeasti.


Milloin pysäköintihalli avataan?

Avaamme pysäköintihallin sopimusasiakkaille 12. päivä marraskuuta 2018 klo 17:00 alkaen.
Lyhytaikainen pysäköinti avataan 13. päivä marraskuuta 2018 klo 08:00 alkaen.


Kuinka teen vuokrasopimuksen? Milloin aloitatte vuokraamisen?

Olemme aloittaneet vuokrasopimusten tekemisen. Voit tehdä vuokrasopimuksen joko verkkosivuillamme osoitteessa https://www.ptoolo.fi/tee-vuokrasopimus/ tai olemalla meihin yhteydessä puhelimitse +358 3 357 9332
tai sähköpostitse info@ptoolo.fi


Voinko ostaa pysäköintipaikan?

Emme valitettavasti myy pysäköintipaikkoja. Voit tehdä 12 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, joka uusiutuu vuosittain, mikäli vuokrasopimusta ei irtisanota.


Mistä pysäköintihalliin ajetaan sisään?

Sisään- ja ulosajo pysäköintihalliin tapahtuu rekisterintunnistuksella tai vaihtoehtoisesti mahdollisella avainkortilla osoitteessa Töölönkatu 23-25. Saavutat P-Töölön näppärästi pääteiden: Runeberginkadun ja Mannerheimintien kautta. Opasteet pyritään tekemään mahdollisimman selviksi edesauttaaksemme asiakkaiden saapumista P-Töölöön. Verkkosivuillamme löydät kartan osoitteessa https://www.ptoolo.fi/sijainti/


Missä kävely-yhteydet sijaitsevat?

Kävely-yhteydet on sijoiteltu hallin ympäristöön. Kaksi kappaletta Mannerheimintiellä ja yksi sisään – ja ulosajoväylän vieressä Töölönkatu 23:ssa.


Miten pysäköintihalli on avoinna?

Avautumisen jälkeen P-Töölö on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä.


Mitä teen, jos puomi ei aukea?

Voit olla yhteydessä valvomoomme, joka toimii 24/7 vuoden jokaisena päivänä.


Voinko pysäköidä useammalla ajoneuvolla?

Mikäli vuokraat yhden pysäköintipaikan, voit lisätä asiakkuuden alle useampia ajoneuvoja. Tietenkin yksi rekisteröidyistä autoista voi pysäköidä hallissa kerrallaan. Yhden auton ollessa jo pysäköitynä, muut ajoneuvot maksavat normaalin tuntipaikoituksen hinnan. Olemme siis ottaneet huomioon, että vuokralaisella saattaa olla useampi auto käytössään eri ajankohtina.


Yleensä pysäköintihallit ovat pimeitä, ahtaita ja niissä on haastavaa pysäköidä, kuinka asia on hoidettu pysäköintilaitoksellanne?

Pysäköintiruutumme ovat noin 2,5 metriä leveitä ja ajoväylämme noin 7 metriä leveitä. Tämän lisäksi opaste suunnittelun avulla rakennutamme kokonaisuuden, joka varmistaa liikenteen sujuvuuden pysäköintihallissa.

Tämän lisäksi pysäköintihallimme on valoisa, jotta pystymme tuottamaan viihtyisän ja turvallisen ympäristön hallissamme asioiville. Viihtyisyyden turvaamiseksi tulemme pesemään ja huoltamaan hallimme tiloja aktiivisesti.


Vaikuttaako Pysäköintilaitos lähiseudun ilmanlaatuun?

Ainoastaan positiivisella tavalla. Pysäköintihallista ulos pumpattava ilma tulee suodattimien läpi puhtaampana kuin ulkoilma. Tämän lisäksi aiheeton pysäköintiruutujen etsimisestä aiheutuvat saasteet vähenevät, kun paikoitus löytyy näppärästi P-Töölöstä.


Kuinka korkea ajoneuvo mahtuu pysäköintihalliin?

Pystymme tarjoamaan pysäköintitilaa ajoneuvoille, joiden maksimikorkeus on 2,9 metriä.


Löytyykö teiltä invapaikoitusta?

Kyllä löytyy. Invapaikat ovat erikseen invatunnuksella merkattuja ruutuja, jotka ovat lähietäisyydellä hissikuiluista ja paikat ovat normaalia paikkoja leveämpiä. Sopimusasiakkaana sinun tulee esittää meille invapaikoitusoikeus / lupa hankkiaksesi oikeuden kyseisiin ruutuihin. Invapaikat ovat normaalin pysäköintipaikan hintaisia. Hinnat löydät verkkosivuiltamme https://www.ptoolo.fi/tee-vuokrasopimus/


Ovatko paikat yksilöityjä vai yksilöimättömiä?

Sopimusasiakkaana löydät aina pysäköintipaikan P-Töölöstä. Pysäköintipaikat ovat lähtökohtaisesti yksilöimättömiä paikkoja, voit pysäköidä vapaaseen merkitsemättömään ruutuun sopimusehtojen mukaisesti.


Miten turvallisuus?

Hallissamme on kameravalvonta, jonka avulla pystymme valvomaan hallin tapahtumia. Mikäli havaitsemme aiheettomia ihmisiä tai aiheetonta toimintaa hallin tiloissa, pystymme kutsumaan paikalle vartijat.


Löytyykö hallista pesumahdollisuutta?

Pysäköintihallissamme löytyy pesumahdollisuus.


Mitenkä on sähköautojen ja hybridi autojen laita? Löytyykö sähkölatausmahdollisuutta?

Tarjoamme sähköautoille / hybrideille latauspaikkoja erilliskustannusta vastaan.


Onko halli lämmin?

Kyllä on. Pysäköintihallimme on lämmin. Haluamme tuottaa arvoa asiakkaillemme lämpimän hallin myötä. Näin ollen asiakas säästää huoltokustannuksissa, kun muun muassa talviaikaiset kylmäkäynnistykset vähenevät.


Mainostitte sisäpihapysäköinnin siirtämistä P-Töölön pysäköintihalliin, kuinka asiassa tulisi edetä?

Kartoitamme tilanteen aina etukäteen, ja teemme taloyhtiöllenne tarjouksen pysäköintipaikkojen siirtämisestä P-Töölöön. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan ja/tai isännöitsijän tulee olla mukana tapaamisessa. Kun olemme solmineet sopimuksen paikoituksen siirtämisestä, voitte keskittyä rakentamaan taloyhtiönne arvoisen, toimivan ja viihtyisän piha-alueen.


Onko teillä lähettää kuvia pysäköintihallista?

Verkkosivuiltamme löydät osoitteessa https://www.ptoolo.fi/galleria/ rakennusvaiheen kuvia pysäköintihallista. Lisäämme kuvia säännöllisin väliajoin antaaksemme tuleville vuokralaisille tietoa hallin valmistumisvaiheesta.