Asukastiedote 21.12.2015

Arvoisa lähialueen asukas,

Töölönkadun Pysäköintilaitoksen rakennustyöt jatkuvat viikolla 52 avolouhintaa valmistelevilla töillä. Ensimmäiset maanpäälliset avolouhinnan räjäytystyöt aloitetaan viikolla 1. Pyydämme huomioimaan, että työmaan lähiympäristössä liikkumiseen ja ohikulkevaan liikenteeseen tulee hetkittäisiä poikkeuksia ja liikenteen pysäytyksiä räjäytyksistä johtuen. Mikäli liikut työmaan läheisyydessä räjäytysten aikaan, muistathan noudattaa työmaan antamia ohjeita. Töitä tehdään Helsingin kaupungin melupäätöksen mukaisesti arkisin maanantaista perjantaihin 07.00 – 18.00 välisellä ajalla.

Räjäytystöitä tehdään kaupunkiympäristöissä ja asutusalueiden keskellä silloin, kun rakennetaan kallioperäiseen maastoon. Räjäytystöihin valmistaudutaan aina huolellisesti, ja tärkein asia on turvallisuuden varmistaminen.

Mikäli sinua kuitenkin huolestuttaa alkavat räjäytystyöt tai muut rakentamiseen liittyvät asiat, voit kiireellisissä asioissa ottaa yhteyttä työmaahan päivystyspuhelimen kautta tai lähettää palautetta ja kysymyksiä. Olemme myös koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK), joista toivomme olevan apua mahdollisten mieltä askarruttavien asioiden selvittämisessä.

Työmaa hiljenee joulun ja uuden vuoden viettoon 24.12.2015 – 2.1.2016 väliselle ajalle. Työmaalla on käytössä päivystysnumero p. 050 539 3794 myös joulun ja uuden vuoden aikana.

Työmaa toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

YIT Töölönkadun pysäköintilaitoksen työmaa

 

YIT Rakennus Oy
Panuntie 11, PL 36, 00621 Helsinki
Puhelin 020 433 111, faksi 020 433 3700
www.yit.fi

spr

Perinteemme jatkuvat ja tänäkin jouluna lahjoitamme paperisiin joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Tänä jouluna tuemme Suomen Punaista Ristiä. Järjestö auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.