USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voit olla yhteydessä vuoden jokaisena päivänä 24/7 valvomoomme puhelimitse numerosta +358 10 543 0340

Hinnastomme löydät täältä

Mobiilimaksusovellusten kuitit löydät mobiilisovelluksista.

Verkkosivuilla maksaessa, voit syöttää oman sähköpostiosoitteen, jolloin lähetämme kuitin sähköpostiin.

Maksuautomaatilta löytyy erillinen kuitti -painike, jota painamalla on mahdollista tulostaa pysäköintitapahtuman kuitti.

Tarvittaessa saat lisätietoa kuiteista lähettämällä sähköpostia ositteeseen info@ptoolo.fi tai asiakaspalveluun soittamalla.

Sisään- ja ulosajo pysäköintihalliin tapahtuu rekisterintunnistuksella osoitteessa Töölönkatu 23-25.

Saavutat P-Töölön näppärästi pääteiden Runeberginkadun ja Mannerheimintien kautta. Löydät tienvarsiopasteita lähestyessäsi pysäköintihallia jotta saapumisesi pysäköintihalliin olisi helppoa ja vaivatonta.

Löydät kartan osoitteessa https://www.ptoolo.fi/sijainti/

Tarjoamme sähköautoille ja hybrideille latauspaikkoja lyhytaikaispysäköintiin P1 kerroksessa sekä erilliskustannusta vastaan sopimusasiakkaillemme P2 kerroksessa.

Pystymme tarjoamaan pysäköintitilaa ajoneuvoille, joiden maksimikorkeus on 2,90 metriä.

Lyhytaikainen pysäköinti tapahtuu pysäköintihallimme P1 kerroksessa, jossa ajoneuvon maksimikorkeus on 2,30 metriä. Mikäli ajoneuvosi korkeus kuitenkin ylittää P1 kerroksen salliman maksimikorkeuden, voit pysäköidä ajoneuvosi P3 kerroksen C- portaan (Ooppera) läheisyyteen. P3 kerrokseen voit ajaa jopa 2,90 metriä korkealla ajoneuvolla.

Pysäköintiruutumme ovat noin 2,5 metriä leveitä ja ajoväylämme noin 7 metriä leveitä.
Tämän lisäksi hallissa on tarkat ja selkeät opasteet varmistamassa sujuvan kulun pysäköintihallissa.

Olemme halunneet tehdä pysäköintihallista valoisan, viihtyisän ja turvallisen ympäristön hallissamme asioiville. Viihtyisyyden turvaamiseksi tulemme pesemään ja huoltamaan hallimme tiloja aktiivisesti. Löydät kuvia hallista alempana tällä sivulla.

Kyllä on. Pysäköintihallimme on lämmin. Haluamme tuottaa arvoa asiakkaillemme lämpimän hallin myötä. Näin ollen asiakas säästää huoltokustannuksissa, kun muun muassa talviaikaiset kylmäkäynnistykset vähenevät.

Pysäköintihallissamme löytyy autopesula P3 kerroksesta.

Hallissamme on kameravalvonta, jonka avulla pystymme valvomaan hallin tapahtumia. Mikäli havaitsemme aiheettomia ihmisiä tai aiheetonta toimintaa hallin tiloissa, kutsumme paikalle vartijat.

Löydät kuvia P-Töölöstä alempana tällä sivulla.

Ainoastaan positiivisella tavalla. Pysäköintihallista ulos pumpattava ilma tulee suodattimien läpi puhtaampana kuin ulkoilma. Tämän lisäksi aiheeton pysäköintiruutujen etsimisestä aiheutuvat saasteet vähenevät, kun paikoitus löytyy näppärästi P-Töölöstä.

Kartoitamme tilanteen aina etukäteen ja teemme taloyhtiöllenne tarjouksen pysäköintipaikkojen siirtämisestä P-Töölöön. Mikäli emme ole vielä olleet teidän taloyhtiöön yhteydessä voitte pyytää taloyhtiönne hallituksen puheenjohtaja ja/tai isännöitsijää olemaan yhteydessä meihin. Löydät yhteystietomme täältä.

Sisäpihapysäköinnin siirto P-Töölöön tuo pihallenne paljon uutta tilaa jonka avuin voitte keskittyä asukkaille viihtyisän ja toimivan, taloyhtiönne arvoisen  piha-alueen rakentamiseen.

Tariffihinta päivittyy tarkasti tasatunneittain hinnasto välilehdeltä löytyvän hinnan mukaisesti. Esimerkiksi kello 08:00 päivittyvä hinnoittelu alkaa tasan 08.00. Ajaessasi ajoneuvosi halliin 7.40, maksat kello 07.00 alkavalta 60 minuutilta 1,00€ ja tasan 08.00 alkaen 2,00€ alkavalta 30 minuutin ajanjaksolta.

Voit maksaa pysäköinnin pankki- tai luottokortilla joko maantasalla Töölönkadun puoleisessa hissiaulassa, jälkikäteen 72 tunnin sisällä ulosajosta verkkosivuilla tai esimerkiksi mobiilimaksusovelluksilla. Löydät tarkempaa tietoa maksamisesta hinnasto välilehdeltä.

P-Töölö on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Kävely-yhteydet, 3 kpl, on sijoitettu pysäköintihallin ympäristöön.
Kaksi kappaletta Mannerheimintiellä ja yksi hallin sisään- ja ulosajorampin vieressä Töölönkatu 23:ssa.

Kyllä löytyy. Liikuntarajoitteisten pysäköintipaikat ovat erikseen yleisellä ”pyörätuolitunnuksella” merkattuja, leveitä ruutuja, jotka ovat hissien lähietäisyydellä. Muistathan pitää esillä liikuntarajoitteisen pysäköintiluvan voidaksesi pysäköidä kyseisiin ruutuihin.
Liikuntarajoitteisten pysäköintipaikat ovat normaalin pysäköintipaikan hintaisia. Löydät hinnastomme täältä.

Yli 30 päivän mittaisista pysäköinneistä tulee tehdä erillinen sopimus. Lyhytaikaisen pysäköinnin hinnaston löydät hinnasto välilehdeltä verkko-osoitteessa: https://www.ptoolo.fi/hinnasto

Voit tehdä autopaikan vuokrasopimuksen helposti suoraan verkkosivuillamme tee vuokrasopimus
tai olemalla meihin yhteydessä puhelimitse +358 9 8676 5777 tai sähköpostitse info@ptoolo.fi

Emme valitettavasti myy pysäköintipaikkoja. Voit tehdä 12 kuukauden määräaikaisen vuokrasopimuksen, joka uusiutuu vuosittain, mikäli vuokrasopimusta ei irtisanota.

Kyllä pystyt, kuitenkin siten, että yksi sopimustuote/rekisterinumero. Mikäli sinulla on esimerkiksi voimassa oleva 24/7 sopimuspysäköinti rekisterinumerolle ABC-123, sama rekisterinumero ei voi samanaikaisesti olla lisättynä yöpysäköintituotteeseen.

Mikäli vuokraat yhden pysäköintioikeuden, voit lisätä asiakkuuden alle useampia ajoneuvoja. Tietenkin yksi rekisteröidyistä autoista voi pysäköidä hallissa kerrallaan. Yhden auton ollessa jo pysäköitynä, muut ajoneuvot maksavat normaalin tuntipaikoituksen hinnan. Olemme siis ottaneet huomioon, että vuokralaisella saattaa olla useampi auto käytössään eri ajankohtina.

Sopimusasiakkaana löydät aina pysäköintipaikan P-Töölöstä. Pysäköintipaikat ovat lähtökohtaisesti yksilöimättömiä paikkoja, voit pysäköidä vapaaseen merkitsemättömään ruutuun sopimusehtojen mukaisesti. Lisää sopimusehdoista täältä.

Mikäli sopimusaika tai sopimuksella ilmoitettujen ajoneuvojen määrä ylittyy. sopimuksen ylittävien pysäköintien maksuun suosittelemme sovellusten Easypark tai Parkman automaattisen kamerapysäköinnin käyttöä.

Löydätte verkkosivuiltamme ohjeistukset sovelluksen käyttöönottoon sekä muut maksuvaihtoehdot

Etusivu – P-Töölö (ptoolo.fi)

Maksamattomat sopimuksen ylittävät pysäköinnit laskutamme lähettämällä laskun erikseen kvartaaleittain

Rekisterinumeron muutoksesta tulee ilmoittaa meille hyvissä ajoin kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ptoolo.fi

Sopimus tulee irtisanoa kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ptoolo.fi

TEKNISTÄ TIETOA

P-Töölö on maanalainen kallioon louhittu pysäköintihalli. Halli sijaitsee Mannerheimintien, Kivelänkadun, Töölönkadun ja Dunckerinkadun rajaamalle alueelle maan alle. 
Töölönkadun Pysäköintilaitoksen asemakaava on vahvistettu 20.4.2012.

Maanalainen pysäköintihalli näkyy katukuvassa tyylikkäästi: ajoväylän arkkitehtuuri on ympäristöön sopeutuvaa ja rakennusmateriaalit kauniisti ikääntyviä.
Jalankulkijoiden sisäänkäyntien arkkitehtuuri on minimalistisen keveää ja läpinäkyvää, ja kulkuväylät maan alla ovat avaria, viihtyisiä ja turvallisia. 

P-Töölö on kolmesta kerroksesta koostuva pysäköintihalli. Hallista löytyy  810 autopaikkaa, joista noin 270 on tarkoitettu lyhytaikaiseen tuntipysäköintiin. 
Hallista löytyy myös noin 27 liikuntaesteisten pysäköintipaikkaa, jotka on sijoitettu hissiyhteyksien läheisyyteen. 

Pysäköinnin suunnittelussa on erityisesti huomioitu turvallisuus ja käyttömukavuus. Pelastusreitit ja poistumistiet ovat väljiä ja helposti löydettävissä. 
Halli on varustettu automaattisella paloilmoitusjärjestelmällä ja sammutusjärjestelmällä. Raitisilma- ja poistoilmakuilut integroituvat kaupunkikuvaan saumattomasti ja huomaamattomasti osittain jo olemassa olevien kuilujen yhteyteen.

Helsingin Kaupungille, kaupunkilaisille ja kaupungissa vieraileville Töölöön oma pysäköintihalli, P-Töölö mahdollistaa paljon hyviä asioita.
Kaupunginosan viihtyisyys paranee ja niin tekee myös asukkaiden ja vierailijoiden viihtyvyys. Yrityksille ja muille toimijoille pysäköintitalo tietää tuntuvasti parempia menestysmahdollisuuksia – myös Töölön asuntomarkkinoihin ja Helsingin keskustan kehittämiseen uusi pysäköintilaitos antaa rahanarvoista virtaa.

1. P-Töölö tarjoaa lämpimiä, valvottuja ja ekologisia autopaikkoja paraatipaikalla Helsingissä.

2. Huippusuositun kaupunginosan asukkailla ja yrityksillä on vihdoinkin mahdollisuus stressittömään, mukavaan ja kohtuuhintaiseen autopaikoitukseen lähellä kotia ja palveluita.

3. Ilmanlaatu Töölössä paranee, kun pakokaasupäästöt vähenevät. Pysäköintipaikan etsiskelyn sijaan voit ajaa suoraan pysäköintihalliin.
Myös talviset kylmäkäynnistykset vähenevät. Hallissa käytettävä ulkoilma puhdistetaan ja myös poistoilma puhdistetaan ennen ulosohjausta.

4. Ympäristöystävällisyys toteutuu myös lämmitysenergian valinnalla: ilmanvaihdosta kerättävä lämpö palautetaan uudelleen lämmityskäyttöön.

5. Töölössä toimivien satojen pienempien ja suurempien yritysten työntekijät ja asiakkaat voivat jättää autonsa turvallisesti parkkiin. Näin yritysten menestymisen edellytykset paranevat.

6. Töölön monipuolisissa kulttuuri- ja ravintolapalveluissa viihtyville vaivaton pysäköinti on osa upeaa elämystä, jonka voi ottaa uusiksi milloin vaan.
Töölö kehittyy tulevaisuudessa kaikkien kaupunkilaisten ja kulttuurin ystävien yhteisenä olohuoneena.

Tervetuloa tutustumaan P-Töölöön!