Sijainti

P-Töölö on maanalainen kallioon louhittu pysäköintihalli, joka sijaitsee Scandic Park ja Crown Plaza hotellikiinteistöjen alapuolelle Mannerheimintien, Kivelänkadun, Töölönkadun ja Dunckerinkadun rajaamalla alueella.

Ajoyhteys

Kun ajat pohjoisesta Mannerheimintietä Helsingin keskustaan päin, P-Töölö on reitilläsi ensimmäinen pysäköintitalo. Voit kääntyä joko Mannerheimintien tai Runeberginkadun kautta Töölönkadulle. Sisäänajo tapahtuu Töölönkatu 23:n kohdalta, josta myös ajetaan ulos. Pysäköinti tapahtuu kolmessa eri kerroksessa. P-Töölön opasteet on suunniteltu helpoittamaan ja avustamaan hallissa liikkumista. Liikuntaesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat lähellä hissejä.

Kävely-yhteydet

  1. Töölönkadun ja Tykistökadun risteyksen itäpuoli
  2. Mannerheimintie 48 (Scandic Park ja Crowne Plaza -hotellien välissä)
  3. Dunckerinkadun ja Mannerheimintien risteyksen luoteiskulma

Jalankulkijoiden sisäänkäyntejä on kolme. Pääsisäänkäynti on Töölönkadulla, aivan Töölöntorin vieressä ja lähellä suosittujen töölöläisravintoloiden keskittymää. Kaksi sisäänkäyntiä sijaitsee Mannerheimintien puolella, lähellä raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Näiden sisäänkäyntien kautta on lyhyt matka hotelleihin, Kansallisoopperaan, Finlandia-taloon ja Musiikkitaloon. Kaikissa sisäänkäynneissä on hissi ja portaikko.