Sijainti

Töölönkadun Pysäköintilaitos on maanalainen kallioon louhittava pysäköintilaitos, joka valmistuu Scandic Continental ja Crown Plaza hotellikiinteistöjen alapuolelle Mannerheimintien, Kivelänkadun, Töölönkadun ja Dunckerinkadun rajaamalle alueelle.

Ajoyhteys

Kun ajat pohjoisesta Mannerheimintietä keskustaan päin, Töölönkadun Pysäköintilaitos on reitilläsi ensimmäinen pysäköintihalli. Voit kääntyä joko Mannerheimintien tai Runeberginkadun kautta Töölönkadulle. Sisäänajo tapahtuu Töölönkatu 23:n kohdalta, josta myös ajetaan ulos. Pysäköintilaitoksessa on kolme kerrosta ja hyvät opasteet. Liikuntaesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat lähellä hissejä.

Kävely-yhteydet

  1. Töölönkadun ja Tykistökadun risteyksen itäpuoli
  2. Mannerheimintie 48 (Scandic Park- ja Crowne Plaza -hotellien välissä)
  3. Dunckerinkadun ja Mannerheimintien risteyksen luoteiskulma
  4. (* Töölöntorin koilliskulma -suunnitelma, varmistuu Pisararadan kaavoituksessa)

Jalankulkijoiden sisäänkäyntejä on kolme. Pääsisäänkäynti on Töölönkadulla, aivan Töölöntorin vieressä ja lähellä suosittujen töölöläisravintoloiden keskittymää. Kaksi sisäänkäyntiä sijaitsee Mannerheimintien puolella, lähellä raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Näiden sisäänkäyntien kautta on lyhyt matka hotelleihin, Kansallisoopperaan, Finlandia-taloon ja Musiikkitaloon. Kaikissa sisäänkäynneissä on hissi ja portaikko.

Pysäköintilaitokseen rakennetaan valmis maanalainen yhteys Pisararadan asemalle. Pisararadan valmistuttua on kätevää jättää auto parkkiin ja kävellä kuivin jaloin sisäkäytävää pitkin juna-asemalle.