Sijainti

P-Töölö on maanalainen kallioon louhittu pysäköintihalli, joka sijaitsee Scandic Park ja Crown Plaza hotellikiinteistöjen alapuolelle Mannerheimintien, Kivelänkadun, Töölönkadun ja Dunckerinkadun rajaamalla alueella.

Ajoyhteys

Kun ajat pohjoisesta Mannerheimintietä Helsingin keskustaan päin, P-Töölö on reitilläsi ensimmäinen pysäköintitalo. Voit kääntyä joko Mannerheimintien tai Runeberginkadun kautta Töölönkadulle. Sisäänajo tapahtuu Töölönkatu 23:n kohdalta, josta myös ajetaan ulos. Pysäköinti tapahtuu kolmessa eri kerroksessa. P-Töölön opasteet on suunniteltu helpoittamaan ja avustamaan hallissa liikkumista. Liikuntaesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat lähellä hissejä.

Kävely-yhteydet

  1. Töölönkadun ja Tykistökadun risteyksen itäpuoli
  2. Mannerheimintie 48 (Scandic Park ja Crowne Plaza -hotellien välissä)
  3. Dunckerinkadun ja Mannerheimintien risteyksen luoteiskulma

Jalankulkijoiden sisäänkäyntejä on kolme. Pääsisäänkäynti on Töölönkadulla, aivan Töölöntorin vieressä ja lähellä suosittujen töölöläisravintoloiden keskittymää. Kaksi sisäänkäyntiä sijaitsee Mannerheimintien puolella, lähellä raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Näiden sisäänkäyntien kautta on lyhyt matka hotelleihin, Kansallisoopperaan, Finlandia-taloon ja Musiikkitaloon. Kaikissa sisäänkäynneissä on hissi ja portaikko.

Pysäköintihalliin on rakennettu valmis maanalainen yhteys mahdollisen Pisararadan asemalle. Pisararadan valmistuttua on kätevää jättää auto parkkiin ja kävellä kuivin jaloin sisäkäytävää pitkin juna-asemalle.