1. Pysäköinti on maksullista joka päivä 24 tuntia.

2. Pysäköintialueella on automaattinen rekisteritunnuksen tunnistus sisään- ja ulosajon yhteydessä.

3. Pysäköintimaksun veloitus tapahtuu voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Maksuvaihtoehdot ovat lueteltuna kohdassa 7. Hinnaston löydät verkkosivuiltamme Hinnasto – P-Töölö (ptoolo.fi)

4. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla. Ajoneuvon rekisteritunnuksen tulee olla näkyvissä ja tallennettavissa.

5. Pysäköinti tapahtuu omalla vastuulla. P-Töölö ei vastaa pysäköintihallissa olevalle omaisuudelle aiheutuvasta vahingosta.

6. Pysäköintialueella on tallentava kameravalvonta.

7. Maksuvaihtoehdot pysäköinnissä:

  • Maksu mobiililaitteella: Maksa Easypark tai Parkman -sovelluksen kautta. Ohjeet automaattiseen ja manuaaliseen mobiilimaksamiseen löydät maksuautomaatin läheisyydestä tai verkkosivuiltamme Etusivu – P-Töölö (ptoolo.fi)
  • Maksu virtuaaliseen maksuautomaattiin ennen ulosajoa: Skannaa QR- koodi ennen ulosajoa ja toimi älypuhelimesi näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Maksu maksuautomaattiin ennen ulosajoa: Syötä autosi rekisteritunnus maksuautomaattiin ennen ulosajoa ja seuraa näytön ohjeita.
  • Maksaminen laskulla: Mikäli pysäköintitapahtumaa ei ole maksettu edellä olevilla maksutavoilla 72 tunnin kuluessa, yhteistyökumppanimme lähettää ajoneuvon haltijalle/ omistajalle laskun omapostiin tai kotiin postitse. Laskuun lisätään 5€ laskutuslisä. Tämä laskutusvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija -ja/tai omistajatiedot ovat tarkistusta varten saatavilla Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta.

8. Yli 30 päivän yhtäjaksoisesta pysäköinnistä tulee ilmoittaa P-Töölölle sähköpostitse info@ptoolo.fi

9. Tarkemmat pysäköintiehdot ja ajankohtaiset ohjeistukset löydät verkkosivuiltamme Etusivu – P-Töölö (ptoolo.fi)

10. P-Töölö toimii rekisterinpitäjänä tallentaen ja käsitellen henkilötietoja tietosuojalain sekä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

11. Pysäköintiehtojen noudattamatta jättämisestä voi seurata virhemaksu ja/tai ajoneuvon poistaminen omistajan ja/tai haltijan kustannuksella ja vastuulla.

12. Ajamalla ja/tai pysäköimällä P-Töölöön hyväksyt pysäköintiehdot ja erillisohjeistukset.