1. Pysäköinti on maksullista joka päivä 24 tuntia.

2. Pysäköintialueella on automaattinen rekisteritunnuksen tunnistus sisään- ja ulosajon yhteydessä.

3. Pysäköintimaksun veloitus tapahtuu voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Maksuvaihtoehdot ovat lueteltuna kohdassa 7. Hinnaston löydät verkkosivuiltamme www.ptoolo.fi

4. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla. Ajoneuvon rekisteritunnuksen tulee olla näkyvissä ja tallennettavissa.

5. Pysäköinti tapahtuu omalla vastuulla. P-Töölö ei vastaa pysäköintihallissa olevalle omaisuudelle aiheutuvasta vahingosta.

6. Pysäköintialueella on tallentava kameravalvonta.

7. Maksuvaihtoehdot pysäköinnissä:

  • Maksu mobiililaitteella: Maksa Easypark tai Parkman -sovelluksen kautta. Ohjeet automaattiseen ja manuaaliseen mobiilimaksamiseen löydät maksuautomaatin läheisyydestä tai verkkosivuiltamme www.ptoolo.fi.
  • Maksu virtuaaliseen maksuautomaattiin ennen ulosajoa: Skannaa QR- koodi ennen ulosajoa ja toimi älypuhelimesi näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Maksu maksuautomaattiin ennen ulosajoa: Syötä autosi rekisteritunnus maksuautomaattiin ennen ulosajoa ja seuraa näytön ohjeita. Maksuautomaatti asennetaan elokuussa 2022
  • Maksu 72 tunnin sisällä: Voit maksaa pysäköinnin 72 tunnin sisällä poistumisesta osoitteessa www.ptoolo.fi (P-Töölön kotisivut)
  • Maksaminen laskulla: Mikäli pysäköintitapahtumaa ei ole maksettu edellä olevilla maksutavoilla 72 tunnin kuluessa, yhteistyökumppanimme lähettää ajoneuvon haltijalle/ omistajalle laskun omapostiin tai kotiin postitse. Laskuun lisätään 5€ laskutuslisä. Tämä laskutusvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija -ja/tai omistajatiedot ovat tarkistusta varten saatavilla Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta.

8. Yli 30 päivän yhtäjaksoisesta pysäköinnistä tulee ilmoittaa P-Töölölle sähköpostitse info@ptoolo.fi

9. Tarkemmat pysäköintiehdot ja ajankohtaiset ohjeistukset löydät verkkosivuiltamme www.ptoolo.fi

10. P-Töölö toimii rekisterinpitäjänä tallentaen ja käsitellen henkilötietoja tietosuojalain sekä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

11. Pysäköintiehtojen noudattamatta jättämisestä voi seurata virhemaksu ja/tai ajoneuvon poistaminen omistajan ja/tai haltijan kustannuksella ja vastuulla.

12. Ajamalla ja/tai pysäköimällä P-Töölöön hyväksyt pysäköintiehdot ja erillisohjeistukset.