PYSÄKÖINTIEHDOT

1. Pysäköinti on maksullista joka päivä 24 tuntia.

2. Pysäköintialueella on automaattinen rekisteritunnuksen tunnistus sisään- ja ulosajon yhteydessä.

3. Pysäköintimaksun veloitus tapahtuu voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Maksuvaihtoehdot ovat lueteltuna kohdassa 7. Hinnaston löydät verkkosivuiltamme kohdasta Hinnasto.

4. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla. Ajoneuvon rekisteritunnuksen tulee olla näkyvissä ja tallennettavissa.

5. Pysäköinti tapahtuu omalla vastuulla. P-Töölö ei vastaa pysäköintihallissa olevalle omaisuudelle aiheutuvasta vahingosta.

6. Pysäköintialueella on tallentava kameravalvonta.

7. Maksuvaihtoehdot pysäköinnissä:

  • Maksu mobiililaitteella: Maksa Easypark tai Parkman -sovelluksen kautta. Ohjeet automaattiseen ja manuaaliseen mobiilimaksamiseen löydät maksuautomaatin läheisyydestä tai verkkosivuiltamme Etusivu.
  • Maksu virtuaaliseen maksuautomaattiin ennen ulosajoa: Skannaa QR- koodi ennen ulosajoa ja toimi älypuhelimesi näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Maksu maksuautomaattiin ennen ulosajoa: Syötä autosi rekisteritunnus maksuautomaattiin ennen ulosajoa ja seuraa näytön ohjeita.
  • Maksaminen laskulla: Mikäli pysäköintitapahtumaa ei ole maksettu edellä olevilla maksutavoilla 72 tunnin kuluessa, yhteistyökumppanimme lähettää ajoneuvon haltijalle/ omistajalle laskun omapostiin tai kotiin postitse. Laskuun lisätään 5€ laskutuslisä. Tämä laskutusvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija -ja/tai omistajatiedot ovat tarkistusta varten saatavilla Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta.

8. Yli 30 päivän yhtäjaksoisesta pysäköinnistä tulee ilmoittaa P-Töölölle sähköpostitse info@ptoolo.fi

9. Tarkemmat pysäköintiehdot ja ajankohtaiset ohjeistukset löydät verkkosivuiltamme Etusivu.

10. P-Töölö toimii rekisterinpitäjänä tallentaen ja käsitellen henkilötietoja tietosuojalain sekä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

11. Pysäköintiehtojen noudattamatta jättämisestä voi seurata virhemaksu ja/tai ajoneuvon poistaminen omistajan ja/tai haltijan kustannuksella ja vastuulla.

12. Ajamalla ja/tai pysäköimällä P-Töölöön hyväksyt pysäköintiehdot ja erillisohjeistukset.

Maksamisen jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos hallista.

Asiakkaan tulee varmistua maksun veloittumisesta valitsemallaan maksutavalla.

Mikäli sinulla on kysyttävää maksamisesta, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai 24/7 toimivaan valvomoomme.

HUOM! Emme vastaanota käteistä rahaa.

Maksamiseen voit käyttää Mastercard, Mastercard Maestro, Visa Electron, Visa tai Visa Pay korttimaksutapoja.

Mikäli satut kokemaan minkäänlaisia ongelmia hallissamme, pyydämme sinua olemaan yhteydessä 24/7 toimivaan valvomoomme.
Valvomoon saat yhteyden puhelimitse +358 10 543 0340